De online zender voor Alkmaar en de regio
De online zender voor Alkmaar en de regio

1 en 2 juli Wandel2daagse Alkmaar

Eerder dit jaar hebben wij de Plus Wandel4daagse Alkmaar helaas moeten annuleren vanwege het coronavirus. Vanaf dat moment zijn wij gaan nadenken over een kleinschalig alternatief, met de Wandel2daagse Alkmaar op donderdag 1 en vrijdag 2 juli als uitkomst! Wij gaan met 1.000 wandelaars genieten van Alkmaar en de omgeving. Deze wandelactiviteit doen we in samenwerking met onze partner Provincie Noord-Holland.

Wij bieden twee afstanden aan: 15 en 25 kilometer. De eerste dag wandelen we traditioneel richting Bergen (Dag van Bergen). Geniet van de fijne kustplaats, waar de twee afstanden samenkomen bij de Ruïnekerk, in het hart van het dorp. De 25-kilometerroute brengt je langs relatief onbekende plekjes in het duingebied van PWN. De tweede wandeldag gaan we via het Noordhollands Kanaal richting het prachtige Recreatiegebied Geestmerambacht (Dag van Geestmerambacht). Op de weg terug richting de welverdiende medaille wandelen we door bewoond gebied en snuiven wij gezamenlijk de Alkmaarse cultuur op.

Volgend jaar vindt de 14e editie van de Plus Wandel4daagse Alkmaar plaats van 15 t/m 18 juni2022 en verwachten wij samen met onze titelpartner Plus Magazine weer met z’n allen een fantastische, volledige 4daagse te kunnen organiseren! Daar moeten we nog even geduld voor hebben, maar voor nu is het geweldig dat we het nieuwe wandelseizoen kunnen starten met de Wandel2daagse Alkmaar.

Meer info lees je hier.