Swingende en sportieve dag voor kinderen en ouderen

Staan jij en jouw (klein)kindje nooit stil? Houden jullie van bewegen op muziek? Dan is deze middag helemaal wat voor jullie!

Op woensdag 13 februari bundelen Fit4lady Alkmaar en Fit Dance Joy hun krachten en organiseren een super leuke sportieve en swingende middag voor moeders of oma’s met hun (klein)kinderen. (vanaf 2 t/m 8 jaar)

Van een spetterend optreden, tot aan een sportieve en swingende activiteit voor de kids! En natuurlijk is er genoeg gelegenheid voor de oma’s en mama’s om mee te dansen! Deelname is gratis! Geef je snel op via:

marise@fitdancejoy.nl of aan de balie van Fit4lady Alkmaar.

Rooster:

14.30 – 14.45 uur optreden Dance&Joy 1, 2 en 3 (peuters, kleuters en streetdance groep)

14.45 – 15.15 uur swingende dansworkshop

15.15 – 15.30 afsluiting