De nieuwe Jumbo is bijna klaar aan de Paardenmarkt

De Jumbo supermarkt aan de Paardenmarkt krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Er wordt momenteel heel hard gewerkt. Klanten profiteren over een week uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza’s.

De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden.

Filiaalmanager Remy Staring vertelt: ‘De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1.450 vierkante meter vloeroppervlakte.’
zijn er bijvoorbeeld verse pizza’s verkrijgbaar om thuis af te bakken die ter plekke vers bereid worden door Jumbo medewerkers. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Op de visafdeling kunnen zij zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. De slijterij is ook uitgebreid, met name het assortiment aan speciaalbier is flink verbreed.

Vanaf woensdag 13 februari kunnen klanten weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.