Gigantisch Grote Rommelmarkt op de Wielerbaan in Alkmaar

Op zondag 24 Februari tussen 10 en 16 uur is er weer een grote rommelmarkt in de Wielerbaan in Alkmaar. De rommelmarkt in de Wielerbaan wordt altijd druk bezocht omdat er zoveel particuliere verkopers staan. Het belooft dus weer een gezellige markt te worden. Je vindt op onze markten de meest uiteenlopende dingen, van: boeken, platen, schilderijen, stereoapparatuur, decoratie, kleding, gereedschappen en noem maar op.

Bij ons vindt u alleen tweede hands en zelf vervaardigde artikelen. Er zijn veel standhouders, boek snel uw kraam. Na afloop kunt u nog goede en bruikbare goederen die u niet naar huis wilt meenemen afgeven bij de uitgang waar een innamepunt is. De SRE organiseert de grootste rommelmarkt in de regio. De Wielerbaan is een uitgelezen locatie om de grote hoeveelheid kramen maar ook bezoekers te kunnen hebben. Er is bijzonder veel parkeerruimte. Aantal kramen: 250 Aantal kramen: 250-500

  • Sportpaleis ofwel Wielerbaan, Terborchlaan 200
  • TerborchlaanTerborchlaan 200
  • 1816LE Alkmaar, Noord-Holland