Van Huys Uit – Exclusieve EP Release bij Podium Victorie

Alkmaars trots met landelijke bekendheid gaat in 2019 knallen! Na de afgelopen jaren meerdere singles te hebben uitgebracht, die allemaal landelijke bekendheid hebben gekregen, trakteert Van Huys Uit jullie nu op een EP release. Deze toffe gasten hebben zich gestort op nieuw repertoire en daar wil jij als eerste getuige van zijn! We mogen nog niet teveel verklappen, maar dat het een zeer exclusieve avond gaat worden staat al vast.

Van Huys Uit:
Sterke meezingers, frisse popballads en vooral een hechte vriendschap vormen de basis van de Nederpop band Van Huys Uit. Begin 2011 vonden de vrienden Angelo, Raoul, Pim, Pieter en Sander het tijd om iets te doen met hun voorliefde voor het Nederlandse repertoire. Zo werd Van Huys Uit geboren.


Dat de band zo’n succes zou gaan worden, hadden deze jongens niet durven dromen. Met een grote vaste groep volgers en dagelijkse airplay op de landelijke radio, weet Van Huys Uit zich goed op kaart te zetten. “Met elkaar heel veel lol hebben, muziek maken én ook nog eens een groot publiek hiermee kunnen bereiken… dat voelt als een groot cadeau. We hopen dit nog heel lang met elkaar te kunnen en mogen doen”
In 2015 is Van Huys Uit genomineerd voor een 100% NL Award in de categorie “Doorbraak van het Jaar”. Het grote publiek zal de band kennen van hun bewerking op Ed Sheeran’s “Thinking Out Loud” dat ze live hebben gespeeld bij Radio538 en sindsdien voor flink wat aandacht heeft gezorgd. Uiteindelijk hebben ze deze single genaamd “Dit Moet Wel Liefde Zijn” met toestemming van Ed Sheeran uitgebracht onder hun eigen label.
In 2016 en 2017 is Van Huys Uit wederom genomineerd voor een 100% NL Award. Dit keer in de categorie “Band van het Jaar”

Check hier voor meer info