Open dag 64 appartementen Zuidzicht Alkmaar

Waar aan de Kooimeerlaan 17 te Alkmaar nu nog een saai grijs gebouw staat, vindt straks een ware metamorfose plaats. Het huidige pand wordt getransformeerd naar 64 schitterende koopappartementen op een bijzondere plek. Mede dankzij de locatie en alle faciliteiten die de directe omgeving te bieden heeft, wordt Zuidzicht een zeer gewilde plek om te wonen.


VLIEG makelaars nodigt belangstellenden graag uit op de locatie aan de Kooimeerlaan 17 voor de open dag op zaterdag 2 maart van 11.00 tot 13.00 uur. Dan kan VLIEG belangtellenden nog veel meer vertellen over het project Zuidzicht. Alle samenwerkende partners zijn dan ook aanwezig met de laatste trends op het gebied van vloeren, keukens en sanitair. De aannemer is present en ook Stichting NIKO kan veel meer vertellen over zorg aan huis. Op 2 maart zijn alle koopsommen beschikbaar en kan de bezoeker een fraai magazine van het project bemachtigen. Wie op voorhand vragen heeft kan bellen met VLIEG makelaars uit Alkmaar 072-5110600.
Duurzame bouwHet materiaal van het huidige gebouw wordt voor een deel hergebruikt. De betonconstructie is namelijk zo zwaar uitgevoerd dat het een verspilling zou zijn om deze niet opnieuw te gebruiken. Daarnaast levert dit in het kader van duurzaamheid en milieu voor iedereen voordelen op.


Naast het hergebruik van materialen van het huidige gebouw, is VLIEG verheugd te melden dat de appartementen volledig gasloos worden opgeleverd; Zuidzicht wordt niet op het gasnet aangesloten, maar in plaats daarvan op de duurzame stadsverwarming van de HVC (Huisvuilcentrale). In deze centrale wordt warmte opgewekt door schone verbranding van restafval en resthout. Goed voor het milieu en in combinatie met de uitstekende isolatie ook goed voor de portemonnee. 
DiversiteitDe appartementen zijn geschikt voor zowel starters en gezinnen, als senioren. Dat zorgt voor een mooie diversiteit in Zuidzicht, hetgeen het leefgenot ten goede komt. De kleinere appartementen zijn er al vanaf 40m2, wat deze zeer geschikt maakt voor een starter, of juist iemand die kleiner wil gaan wonen. Voor hen die juist de ruimte zoeken zijn er de grotere appartementen tot wel 150m2 groot. Dit kan zelfs worden uitgebreid met een buitenterras van meer dan 100m2. Zuidzicht biedt voor ieder wat wils!
Luxe afwerkingDe appartementen worden bovengemiddeld luxe opgeleverd en dat is mede terug te zien in de afwerking. Zo worden alle appartementen voorzien van een luxe badkamer en is er ook een keukencheque inbegrepen in de koopsom.

Uiteraard staat het vrij de keuken en badkamer volledig naar eigen wens in te richten. De website www.zuidzichtalkmaar.nl schept een goed beeld van hoe wonen in Zuidzicht eruit kan gaan zien.
Zorg aan huisDat diversiteit een belangrijk onderdeel is van Zuidzicht is bijvoorbeeld goed terug te zien in het partnerschap met zorgorganisatie Stichting NiKo. Dankzij deze koppeling is het voor senioren mogelijk om professionele zorg aan huis te ontvangen. Zo kunnen ouderen langer zelfstandig blijven wonen. Indien gewenst kan worden gekozen voor zorg aan huis, een gezonde maaltijd of de deelname aan gezellige activiteiten van Stichting NiKo.