Verkeershufter slaat autoraam kapot: bestuurder krijgt splinters in oog

Op vrijdag 8 februari 2019 tussen 20:15 uur en 20:30 uur heeft er een verkeersconflict plaats gevonden. Op de N242 vanuit Alkmaar naar Heerhugowaard reden er een Ford Focus en een Volkswagen Passat achter elkaar aan. De Passat remde op enig moment zo hard dat beide voertuigen stil kwamen te staan op de N242.

Beide voertuigen hebben de afslag Heerhugowaard genomen, de Westtangent op. Bij het verkeerslicht van de Reuzenpandasingel is de bestuurder van de Passat uitgestapt en heeft de bestuurder van de Focus uitgescholden en bedreigd. Vervolgens heeft die persoon het raam ingeslagen, hierdoor heeft de bestuurder van de Focus niet alleen een kapot raam maar hij kreeg ook glas in zijn ogen.


Op het moment van dit incident stond er een witte bestelbus bij het verkeerslicht te wachten, deze was mogelijk een getuige. Wij zouden graag in contact komen met deze getuige of getuigen die de voertuigen op de N242 hebben zien rijden. Bent u getuige geweest? Neemt u dan contact op met politie Heerhugowaard bereikbaar via het nummer 0900-8844 en noemt u dan mutatienummer 2019025751