Ontmoet Aladdin en reis mee op zijn vliegend tapijt bij Theater De Vest in Alkmaar

In deze compleet nieuwe familiemusical, naar het wereldberoemde sprookje van Duizend-en-een-nacht, sleept Theater Terra iedereen vanaf 6 jaar mee naar de magische wereld van Aladdin.

Dit lefgozertje probeert in een betoverde stad een mooie Arabische prinses uit handen van een boze tovenaar te redden. Met hulp van de geest uit een magische wonderlamp heeft Aladdin de gave om een machtige prins te worden. Maar de tovenaar probeert natuurlijk ook om deze magische lamp in handen te krijgen. Om de prinses te redden en de tovenaar te verslaan moet Aladdin bewijzen dat hij het in zich heeft om een echte prins te worden!

Meer informatie en toegangskaarten

Kijk op www.taqatheaterdevest.nl voor alle informatie over de JeugdTheaterWeek en de voorstellingen. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar en te bestellen via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa van Theater De Vest (dagelijks tussen 
12.00 – 16.00 uur, tel 072- 548 99 99).