Presentatie over herbergen, kroegen en melksalons

Op veler verzoek geeft plaatsgenoot Piet Stoffers, bekend van onder andere zijn boek ‘Heiloo, toen het dorp nog dorp was,’ nogmaals een presentatie over het verleden en (in mindere mate) het heden van de horeca in Heiloo.

De presentatie, een visuele tocht door Heiloo, wordt verlevendigd met historische beelden. En zo wordt de middag voor de niet piepjonge Heilooërs een feest der herkenning. De wèl piepjonge Heilooërs zullen verbaasd zijn over de grote hoeveelheid horecagelegenheden in vroeger tijden in Heiloo. Na afloop van de presentatie worden in de Oudheidkamer vast veel herinneringen opgehaald.

Zaterdag 16 februari vanaf 14.00 is iedereen zeer welkom in het Historisch Museum Heiloo van de Historische Vereniging Heiloo op het Landgoed Willibrordus. De presentatie duurt ongeveer anderhalf uur. In verband met de te verwachte opkomst is aanmelden gewenst.
E-mail: p.w.morsch@ziggo.nl tel. 0651718363 Inclusief een aandenken en koffie/thee € 5,00 (geen pin).