Zaterdag 16 maart landelijke Open Dag van de Zorg

Op zaterdag 16 maart is de landelijke Open Dag van de Zorg. Ook Noordwest Ziekenhuisgroep doet mee en zet tussen 10.30 en 15.30 uur de deuren van de locaties Alkmaar en Den Helder open voor bezoekers.

Waarom komt iemand op de Intensive Care terecht? Wat een laproscopie? Hoe werkt de spijsvertering? En hoe ziet een kunstheup er eigenlijk uit? Het antwoord op deze en nog heel veel andere vragen vind je tijdens onze Open Dag. Er is genoeg te zien en te beleven! In beide ziekenhuizen staan stands met informatie over de zorg in het ziekenhuis, worden activiteiten georganiseerd en is er gelegenheid om afdelingen te bezoeken. Ook aan de allerkleinsten is gedacht: de berendokter is paraat om alle ‘zieke’ beren en poppen te genezen!

Meer informatie kun je vinden op www.nwz.nl/opendag. Hou de datum vrij!