Start onderzoek illegale bewoning Huiswaard

Vanaf maart start de gemeente in de hele wijk Huiswaard een onderzoek naar illegale woningsplitsing/kamerverhuur en (brand)onveilige situaties in de wijk.

Toezichthouders van de gemeente gaan de wijk in en brengen onaangekondigd een bezoek aan diverse woningen. Als er situaties aan het licht komen die niet volgens de regels zijn, dan wordt er gehandhaafd. De toezichthouders legitimeren zich voordat zij toegang tot uw woning verzoeken.

VEILIGHEID
In het kader van veiligheid worden er steeds vaker dit soort onderzoeken uitgevoerd. Deze keer is de wijk Huiswaard aan de buurt. Gemeente Alkmaar heeft duidelijke beleidsregels voor woningsplitsing en kamerverhuur. Deze beleidsregels staan op onze website. www.alkmaar. nl. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u mailen naar actiehuiswaard@ alkmaar.nl of contact opnemen via telefoonnummer 14072.

Lees meer op: www.alkmaar.nl/Kadernotaen-beleidsregel-kamerverhuuren-woningsplitsing