De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak aan het Dr. Schaepmanplein in Alkmaar.

De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak die plaatsvond tussen vrijdag en zaterdagnacht in een huis aan het Dr. Schaepmanplein in Alkmaar. Zo rond de klok van 00.30 uur kwam de bewoner thuis, maar toen hij zijn woonkamer binnen stapte stond hij recht tegenover de twee inbrekers. Het duo was binnen gekomen via de achterdeur. Helaas wisten de dieven te vluchten.

De daders hebben een sportief postuur, een blanke huidskleur en zijn rond de twintig. De ene droeg een zwarte muts, zwarte bovenkleding en een zwarte joggingbroek, en andere droeg ook zwarte kleding, had kort donker haar en droeg een rugzak. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).