Radio Alkmaar

voor Alkmaar en regio

Medisch Centrum West: zo gaat het 30 jaar later met de cast

Realistische medische thema’s, maar ook de nodige romances en intriges kwamen langs in de ziekenhuisserie Medisch Centrum West. De uiterst succesvolle serie is alweer 30 jaar oud! Goede reden om te kijken hoe het nu met de cast van toen gaat…

Wat verser in het geheugen zijn natuurlijk series als De Co-assistent, Spoed (BE), of Grey’s Anatomy. Graven we verder terug komen we al bij populaire Amerikaanse ziekenhuisseries als E.R. of Chicago Hope. Enkele jaren daarvoor, in 1988 om precies te zijn, verscheen in ongeveer hetzelfde tijdvlak als The Flying Doctors, het Nederlandse Medische Centrum West. Met 3 – 4,5 miljoen wekelijkse kijkers was het ongelooflijke populaire serie, uitgezonden door de Tros.

Lees verder