Man en vrouw sluiten zichzelf op tijdens woninginbraak

Afgelopen nacht kreeg de politie omstreeks 04:15 uur het verzoek om naar een adres in Akersloot te gaan. De bewoonster had zichzelf samen met haar man opgesloten in de slaapkamer naar aanleiding van een harde knal aan de achterzijde van de woning.

De bewoonster draaide na de knal uit angst de deur van de slaapkamer op slot. Op dat moment was het 02:00 uur. Dit bleek de juiste keuze te zijn omdat er na enige tijd ook aan de deur van de slaapkamer werd gevoeld.

Ter plaatse bleek dat er verschillende ruimtes waren doorzocht. Wij hebben een onderzoek ingesteld en uitgebreid de tijd genomen om de aangifte te noteren en de angst iets weg te nemen. Het blijft een verschrikkelijk idee en gevoel als er vreemden in je huis zijn geweest.

De avonddienst is op woensdag 13 maart bij 5 woninginbraken Heiloo (2), Limmen (2) en Castricum (1) ter plaatse geweest.

Iets gezien of gehoord? 0900-8844 of via meld misdaad anoniem 0800-7000.