Landelijke opschoondag Alkmaar 23 maart

Een mega opschoondag gaat het worden in Alkmaar. Alle Alkmaarse opruiminitiatieven gaan samen met honderden inwoners tegelijkertijd zoveel mogelijk zwerfafval opruimen. Hun doel is het record van grootste stadsschoonmaak van Nederland vestigen.

Zaterdag 23 maart worden alle krachten gebundeld tijdens Alkmaar City Cleanup en op één dag met zoveel mogelijk mensen, worden er zoveel mogelijk zwerfafval verzameld. Iedereen kan en mag mee doen en dat kan op heel veel verschillende plekken in de stad bijvoorbeeld in Park de Hout, het stationsgebied, bij diverse wijkcentra en in de binnenstad van Alkmaar.

Opgeven kan via Stadswerk072: www.stadswerk072.nl/schoon-alkmaar. Alle informatie over de activiteiten van Stadswerk072 en een link naar alle schoonmaakacties van de Alkmaar City Cleanup lees je via www.supportervanschoon.nl/alkmaar. Je kunt er ook je eigen schoonmaakactie aan toevoegen. Bij het aanmelden van een actie kunnen ook opruimmaterialen aangevraagd worden.