Radio Alkmaar

voor Alkmaar en regio

Stichting Cultuurpark de Hout zoekt enthousiaste vrijwilligers

Stichting Cultuurpark de Hout verzorgt ook dit jaar weer een aantal zondagmiddagfestivals in de Hout. Cultuurpark de Hout kan niet zonder de hulp van enthousiaste vrijwilligers. Daarom is er dit jaar wederom een voorlichtingsmiddag dat georganiseerd gaat worden voor iedereen die geïnteresseerd is om komend seizoen als vrijwilliger te komen helpen. Iedereen die meer wil weten over de festivals en wat het werken als vrijwilliger inhoudt, is van harte welkom.

De middag voor de vrijwilligers wordt gehouden op zondag 14 april van 15.00 tot 17.00 uur in Grand Café Koekenbier langs op de Kennemerstraatweg nummer 16 in zaal De Brouwerij. Stichting Cultuurpark de Hout organiseert in de periode mei tot en met september in totaal 9 gratis toegankelijke culturele festivals in en rond de oudste stadspark van Nederland: de Alkmaarder Hout.

Zonder de bijdrage van enthousiaste vrijwilligers kunnen de festivals niet draaien. Er zijn mensen die de optredens programmeren, die kinderactiviteiten begeleiden, bij de evenementen helpen met de catering, of met het opzetten, inrichten en afbreken plus opruimen van het festivalterrein. Sommige vrijwilligers zijn vrijwel altijd van de partij, anderen zo nu en dan. Geïnteresseerden zijn op 14 april welkom.

Aanmelden kan bij Ria Jansen, vrijwilligerscoördinator ria-jansen@zonnet.nl. Maar gewoon langskomen en aanmelden op 14 april zelf kan ook. Meer info via www.cultuurparkdehout.nl.