Seizoen 8 geopend voor Stadsstrand De Kade

Vandaag gaat Stadsstrand De Kade weer open. Check hier wat er allemaal te doen is vandaag en morgen! Er staan leuke events voor je klaar.

Party ambassadeurs Bert Geertse en Casper Horn hosten het event en brengen met hun uitgebreide vinyl collectie iedereen in beweging. De festival line-up bestaat uit lokale badgasten en opkomend talent. We gaan swingend, feestend en dansend de Zomer tegemoet.

17:00 Remi Walsarie
Sinds 2006 speelt, schrijft en performt Remi muziek als singer-songwriter. Tegenwoordig schrijft hij daarnaast ook muziek voor theater en video.

18:00 Ten-Hut
Van funky sounds tot knallende Arabische grooves met wervelende solo’s en een feestende blazerssectie: Ten-Hut heeft alles in huis om samen met het publiek door het plafond te gaan.

19:30 ParHasard
De 5 koppige band met de serieuze ambitie om aan de top van jouw afspeellijst op Spotify te staan. Dankzij de strakke bas en drums, de soepele sound van de keys en de stevige melodie van zang en gitaar eren zij muzikale helden zoals D’angelo, Stevie Wonder en Frank Ocean.

21:00 Supermood
Uit een ander sterrenstelsel gevlogen! Ze brengen het fenomeen Moonstruck Future Funk; een buitenaardse combinatie van dikke groove, sterke harmonie-en en een dosis accenten die je in een rap tempo om de oren vliegen. Dansbaar, strak en vermaak van de bovenste funk.

22:00 EINDBAAS
Weet als geen ander vervoering te brengen met zijn uitgebalanceerde mix van House, Tech House, Deep house, Minimal, Techno, Disco en meer.

31 MRT 11:00 – 22:00
OVERDEKT TERRAS | KAMPVUUR MET MARSHMELLOWS | YOGA | SUPPEN | KNUTSELEN

Op zondag pakken we door met een middag vol gezellige familie georienteerde activiteiten. De vuurkorf staat aan en we hebben een knutselhoek voor de kids (vanaf 14:00 uur)

12:00 OUDER EN KIND YOGA
Doe mee en ervaar wat er allemaal mogelijk is met ouder en kind yoga! Studio 8 Yoga & Pilates geeft deze workshop aan kinderen van 4 tot / met 12 jaar samen met een mama, papa of opa en oma. Zolang het maar iemand is waar het kind vertrouwd mee is. 1 ouder max 2 kindjes. Er kunnen maximaal 12 ouders aan meedoen (o.v.b en o.b.v. van beschikbaarheid) Aanmelden via info@studio8alkmaar.nl

14:00 SUPPEN
Van voetjes in het zand naar voetjes op een board… Ga je graag het water op? Dan kan drijvend de Alkmaarse kanalen bewonderen op een SUP board. Onder begeleiding van El Kombi SUP kun je de zondagmiddag actief besteden. Aanmelden via nanda@elkombi.nl (€ 25 p.p. incl twee drankjes).

Bron: Stadsstrand de Kade