Radio Alkmaar

voor Alkmaar en regio

Nieuwe editie Zomer in de Mare komt eraan!

Zomer in De Mare vindt wegens succes opnieuw plaats in de Rekerhout (aan het Thijssepad). Voor jong en oud is er op vier zondagmiddagen prachtig gratis (inter)nationaal straattheater te bewonderen. Iedereen vanaf 8 jaar kan op de zaterdagavonden mee op ‘AvondTuur’. Kom eerst gezellig samen soep eten aan lange tafels; als toetje wordt een bijzondere en/of spannende gratis voorstelling geserveerd!

Vanaf 1 Juni kan iedereen weer gaan genieten van vier zondagmiddagen in Juni met straattheater tijdens de 8e editie van Zomer in De Mare. Iedereen is welkom om tussen 13.00 en 16.30 uur gezellig te picknicken. Kinderen hebben alle ruimte om te spelen en samen beleven ze allerlei korte straat- en circustheateracts en wonderlijke installaties. 

Op ‘AvondTuur’ in de Rekerhout 
Terug dit seizoen zijn de ‘AvondTuren’ die kinderen (8+) op de zaterdagavonden in juni kunnen beleven. Die avonden is de Rekerhout de locatie voor spannend, mysterieus theater.

De catering wordt verzorgd door VERS eten & drinken.