Radio Alkmaar

voor Alkmaar en regio

Speeddaten in de Rietschoot

In Buurthuis De Rietschoot in Koedijk wordt op Dinsdag 4 Juni een avondje speeddaten georganiseerd. ben je tussen de 25 tot 40 jaar oud en wil je mee doen? Kom dan gezellig langs en wie weet scoor jij wel je droomdate of de man of vrouw van je leven! Of misschien wel een Maatje!

Er is koffie en thee aanwezig en je mag voor de start nog ff rond kijken of een gesprekje aangaan. Om 20:00 uur mag je als deelnemer 3 minuten in gesprek met een ander deelnemer. Zo blijft het spannend en leuk en kun je wellicht nog altijd even aanzien of het een date is voor een vervolg. Na alle dates te hebben gehad is er nog ruimte om nog even aan de bar wat te gaan drinken met je date.

Deelname kost 15 euro per persoon. aanmelden kan via  info@eigenwijze072.nl.