Radio Alkmaar

voor Alkmaar en regio

KPN bezoekt Alkmaar in verband met realisering glasvezelnet

KPN NetwerkNL gaat binnen het aansluitgebied van Alkmaar langs om voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk te onderzoeken. Er wordt dan gekeken welke geschikte plek aangewezen gaat worden voor glasvezelaansluitpunt in de woning. De voorbereiders beschikken over een legitimatiepas. Zij kunnen dan namens KPN NetwerkNL aan de deur komen.

Alle inwoners die KPN gebruiken worden gratis aangesloten. Via www.kpnnetwerk.nl kun je zien welk gebied overgaat naar glasvezelnetwerk.

KPN NetwerkNL organiseert op 22 Juni van 13.00 tot 19.00 uur een Glasvezeldag in Theater De Vest. Tijdens deze dag kunnen inwoners informatie krijgen en vragen stellen over de werkzaamheden. Ook kunnen de inwoners voor alle vragen van glasvezel per 13 juni elke donderdag van 12.00 tot 20.00 uur naar het glasvezelinformatiepunt in Café con Libros, in de bibliotheek.