Radio Alkmaar

voor Alkmaar en regio

Only For men komt naar Alkmaar

Winkelketen Only For men komt naar Alkmaar en zal zich plaatsen in het Ringers Winkelcentrum. Eerder werd bekend dat speelgoedreus ToyChamp een evengrote winkelunit in het nieuwe winkelcentrum krijgt. Beide winkels krijgen een ruimte van 1500 m2 .

Het winkelcentrum wat vroeger de naam Noorder Arcade heette, is nu onderdeel van ontwikkelingsgebied wat zich gaat uitbreiden, met name de oude Ringers chocoladefabriek, krijgt een nieuwe make-over. en worden er woningen naast en achter de fabriek gebouwd. Ook het buitengebied krijgt een nieuwe make-over.

Er zijn drie grote jongens die door Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM ontwikkelt gaan worden in het winkelcentrum, Ten Brinke Vastgoedontwikkelingen van de fabriek en het gebied eromheen is nu eigendom geworden van gebiedsontwikkelaar BPD. In de fabriek komen diverse restaurants, een foodhal van 1500 vierkante meter op de begane grond en op de bovenliggende etages appartementen.