Radio Alkmaar

voor Alkmaar en regio

Sister Sledge 21 juni bij podium Victorie

Sister Sledge is één van de meest iconische meidengroepen aller tijden. Te herkennen aan hun mix van jazz, soul, gospel, disco en R&B, bestormden ze de wereldwijde hitlijsten met pop hits als ‘We Are Family’, ‘Lost In Music’, ‘He’s the Greatest Dancer’ en ‘All American Girls’ in de jaren zeventig. De zussen hebben meer dan 15 miljoen platen verkocht en meer dan 100 awards in ontvangst mogen nemen.

Het baanbrekende album ‘We Are Family’ kwam eind jaren zeventig uit en is door niemand minder dan Nile Rodgers en Bernard Edwards van Chic geproduceerd. Dit was het album dat internationaal de hitlijsten bestormde en zo werden de zussen een wereldwijd begrip. Sister Sledge heeft een uitstekende live reputatie, de twee overgebleven zussen Debbie en Kim worden vergezeld door topmuzikanten en staan bekend om hun indrukwekkende shows. Mis het niet, 21 juni in Alkmaar. Aanvang 20 uur. Deur open 19 uur.