Radio Alkmaar

voor Alkmaar en regio

150+ stands op Alkmaarse Stratenrommelmarkt “De Hoefmarkt” – Alkmaar West

Op Vaderdag (zondag 16 juni) zal in De Hoef (Alkmaar West) voor alweer het 19de jaar de gezelligste jaarlijkse rommelmarkt van Alkmaar worden georganiseerd.

Behalve dat bijna alle wijkbewoners met familie en aanhang voor de deur van hun woning zitten en hun zolder leegverkopen, hebben we tevens voor de (kleinere) kinderen een springkussen en een kleine draaimolen staan.

Verder zal de gezelligheid ondersteund worden door een muziekband of muziekgroep die door de gehele wijk nummers ten gehore zullen brengen. Iedereen is van harte uitgenodigd even langs te wippen in de zes straten die die dag bol staan van de gezellige drukte.

Telefoon: 072-5150 670
E-mail: Richard.Bertrand@Tele2.nl
Adres: Graadt van Roggestraat, Rochussenstraat, Nuyenstraat, Israelslaan, Tholenstraat en Robertsonstraat