Radio Alkmaar

voor Alkmaar en regio

23 juni: Een dag vol spanning bij de Open Dag 1-1-2 – Met demonstraties!

Na een succesvolle eerste editie in 2017 is hier dan eindelijk de tweede. Heb jij altijd al bij een(1) van de hulpdiensten willen werken of iets willen weten? Grijp je kans op zondag 23 juni 2019 en stel alle vragen die je hebt! De politie Alkmaar organiseert samen met vele andere hulpdiensten en de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum en Heiloo een grote open dag.

Op het terrein van Sportcomplex De Meent zullen diverse demonstraties van hulpdiensten worden gegeven. Natuurlijk zijn onze en andere hulpverleningsvoertuigen (en materiaal) te bekijken. In de aankomende periode zullen wij hier bijzonderheden melden en aankondigen welke verschillende diensten allemaal aanwezig zullen zijn. Volg dit Facebook-evenement en blijf op de hoogte!

Vergeet 23 juni 2019 niet in je agenda te noteren en het evenement te delen met al jullie familieleden.