Radio Alkmaar

voor Alkmaar en regio

Jaarmarkt Heiloo dit jaar op 3 juli

Woensdag 3 juli 2019 is van 10-17 uur de langste Jaarmarkt van Noord Holland in het centrum Heiloo met zeer veel uiteenlopende presentaties van tientallen standhouders, winkeliers en verenigingen.

Deze jaarlijks terugkerende Julimarkt strekt zich uit met ruim twee kilometer kramen en attracties over de gehele Heerenweg in Heiloo. De markt kent ook dit jaar weer veel vaste deelnemers en nieuwkomers, die de leukste, lekkerste, mooiste en nieuwste jaarmarkt artikelen verkopen.

Zo kun je o.a. de volgende interessante koopwaar aantreffen: een grote variëteit aan producten van kleding, sieraden, tassen en cd’s tot ambachtelijke versnaperingen, betere voedingsartikelen, huis- en tuindecoraties, vintage en verzamelobjecten uit (groot) moeders Tijd.

Aan het einde van de Herenweg, nabij het station, zijn nostalgische Verkadealbums, oude Schoolplaten en Landkaarten te bewonderen. Ook de winkeliers in Heiloo zijn bij deze markt betrokken. Voor de kinderen zijn er leuke attracties.

Deze jaarmarkt is bijzonder populair bij alle inwoners van Heiloo en in de gehele regio. Veel bezoekers uit geheel West Friesland gaan woensdag 3 juli a.s. zeker centrum Heiloo tussen 10 en 17 uur aandoen.

Als het weer ook wil meewerken, wordt het zeker een geslaagd evenement voor publiek, standhouders, organisatie en de middenstand. De toegang is gratis.

Info:
Wo 3 juli 2019 HEILOO Jaarmarkt, Centrum 10-17 uur. Info: Evenementenburo Gouda, Mina Bleijenberg, Tel. 06 53311130 Email info@burogouda.nl