Radio Alkmaar

voor Alkmaar en regio

31 Augustus lichtjesavond in Alkmaar

Lionsclub Alkmaar organiseert op 31 augustus voor de zesde keer de betoverende avondvaartocht door de sfeervolle grachten van Alkmaar. We starten de avond vanaf 18.00 uur met gezellige (live) muziek in de Turfhaven! De route vaart door de historische binnenstad met de prachtige grachten, monumentale panden en nostalgische bruggen. Een fantastische manier om met je familie, vrienden, zakelijke relaties of medewerkers te genieten van dit jaarlijks terugkerende evenement waarvan de opbrengst volledig naar het goede doel gaat.

Meedoen en een bijdrage leveren aan de Lichtjesavond van Alkmaar? Dat kan op verschillende manieren!

Meevaren
Heb je een open boot die onder de laagste brug door kan? Vaar dan mee. Koop hier je deelnamebewijs en ondersteun daarmee het goede doel.

Meedoen als sponsor
Als sponsor kun je een pakket afnemen waarin een aantal plaatsen in de rondvaartboten is inbegrepen. Er zijn diverse mogelijkheden om gasten uit te nodigen en te voorzien van een hapje en een drankje voor, tijdens en na het evenement. Uiteraard word je ook als sponsor vermeld op de diverse aankondigingen en de informatie rond het evenement.

Meedoen als bewoner langs de grachten
Alle bewoners langs de vaarroute wordt gevraagd om mee te doen aan het evenement door de grachten, boten en de huizen te verlichten. Ook al heb je geen boot, dan nog zal het in de Alkmaarse binnenstad gezellig en sfeervol zijn en ben je van harte uitgenodigd om te komen kijken.

Meedoen als artiest
Wij willen graag zoveel mogelijk sfeer langs de grachten. Wil je je kunsten vertonen aan een groot publiek, neem dan contact op.

Foto: lichtjesavond Facebook