Informatieavond vrijwilligers EK Wielrennen

Op maandagavond 8 juli organiseert de Vrijwilligers Centrale in samenwerking met Alkmaar Sport een informatieavond over vrijwilligerswerk bij het EK Wielrennen in Alkmaar van 7 t/m 11 augustus 2019. Naast algemene informatie over het komende EK krijg je ook inhoudelijke informatie over alle verschillende functies die er zijn.

De bijeenkomst is bedoeld voor mensen, die zich nog niet hebben aangemeld als vrijwilliger bij het EK, maar daarin wel interesse hebben.

Vanzelfsprekend zijn er heel veel mensen nodig, die het verkeer in goede banen leiden en mensen die zorgen dat de wielrenners de juiste route volgen. Ook zijn er gastvrouwen en – heren nodigen bijvoorbeeld mensen die bij de op- en afbouw van het parcours willen helpen of willen helpen bij het uitdelen van materialen of bij huldigingen.

Na afloop van de presentatie is er een mogelijkheid om je ter plekke aan te melden als vrijwilliger.

De gratis bijeenkomst wordt gehouden in Sportcomplex De Meent Bauerfeind, Terborchlaan 301, 1816 MH Alkmaar op maandagavond 8 juli van 19 .00 tot 20.30 uur.Geen tijd om naar de bijeenkomst te komen? Meld je online aan: https://www.ekwielrennenalkmaar.nl of neem contact met de Vrijwilligers Centrale op. Telefoon 072 5191600 of ekwielrennenalkmaar@vcra.nl
Zij helpen je graag verder.