Radio Alkmaar

voor Alkmaar en regio

Vijfde kringloopwinkel lanceert in Alkmaar

Vandaag opent de vijfde kringloopcentrum in Alkmaar met tweedehands goederen bij Overdie. De Kringloopcentrum Overdie gaat van start met een winkelinventaris die voor een groot deel uit inboedels is opgebouwd.

Het kringloopcentrum voegt iets toe aan het huidige assortiment in Alkmaar en omgeving, meldt de Amsterdammer Ismael Ettajiri, die samenwerkt met Martijn Krab uit Egmond aan den Hoef de drijvende kracht achter Kringloopcentrum Overdie. De inboedel die wij hebben zijn nieuwer, en een stuk goedkoper, aldus Krab.

Het huurpand met de hoofdingang aan de Strooijonkerstraat heeft een vloeroppervlak van zo’n 900 vierkante meter en een ruime parkeergelegenheid.

Het adres is Bestevaerstraat 51 in Alkmaar en is open vandaag van 10 tot 17 uur.