Radio Alkmaar

voor Alkmaar en regio

Voormalig directeur gemeente Zaanstad opent Alkmaarse kaasmarkt

Op vrijdag 12 juli opent Annemarie Roggeveen de Alkmaarse kaasmarkt. Om 10.00 uur luidt zij de bel, hét teken dat de markt geheel volgens traditie kan beginnen. Zij doet dit op uitnodiging van het college van burgemeester en wethouders van Alkmaar. Wethouder Marcel van Zon is gastheer. Voor het bezoek aan de kaasmarkt ontvangt de wethouder mevrouw Roggeveen samen met enkele andere gasten in het stadhuis.

Trots

De gasten zijn (voormalig) medewerkers van de gemeente Zaanstad. De gemeente waar Van Zon voor zijn wethouderschap in Alkmaar werkte. Hij is trots op Alkmaar en de Alkmaarse kaasmarkt. Vandaar dat hij zijn oud-collega’s heeft uitgenodigd voor een bezoek. Mevrouw Roggeveen was destijds directeur bij de gemeente Zaanstad. Aan haar de eer om de Alkmaarse kaasmarkt te openen.