Radio Alkmaar

voor Alkmaar en regio

Huisdieren doodgebeten in Bergen

Sinds enige tijd zijn er in Bergen NH, in de omgeving van de Rondelaan/Buerweg verschillende huisdieren doodgebeten. Meerdere katten, kippen en konijnen zijn gegrepen en dood gebeten. Onlangs is er op camerabeelden vastgelegd dat er 2 honden (Huskies) rondlopen.

Vermoedelijk zijn de Huskies verantwoordelijk voor deze bijtincidenten. De eigenaren van deze honden zijn (nog) niet bekend bij de politie. Weet u meer, of heeft u informatie rondom deze bijtincidenten, neem dan contact op met de politie onder vernoemen van registratienummer 2019145378

Meerdere meldingen zijn er reeds gemaakt. Beide honden zijn al dikwijls gezien. De vraag is dan ook niet óf dit husky’s zijn, maar van wie ze zijn.

Tevens is het een LET OP voor de mensen in de buurt. Zolang dit duo op jacht is, let extra op uw huisdieren. Daar waar het kan, houd ze binnen.