Radio Alkmaar

voor Alkmaar en regio

Snelcursus zwemdiploma in zwembad de Hout

Deze zomervakantie organiseert zwembad De Hout een snelcursus voor diploma B en diploma C. Het is mogelijk om diploma B in drie dagen en diploma C in 5 dagen te halen.

Ook als je niet bij hun op zwemles zit, kan je meedoen met de snelcursus. Mocht je het diploma niet binnen deze dagen halen, kan je kosteloos doorstromen naar de reguliere B- of C-zwemlessen in zwembad De Hout of zwembad Hoornse Vaart. Meld je snel aan bij de receptie (van de Hoornse Vaart) of via zweminfo@alkmaarsport.nl. voor meer informatie ga naar www.zwembaddehout.nl/snelcursus.

Kinderen kunnen op maandag 19 augustus of op donderdag 22 augustus starten met de snelcursus B. Daarnaast start op maandag 19 augustus ook de snelcursus C. Alle zwemlessen starten om 09.00 uur en eindigen om 13.00 uur in zwembad De Hout.