Radio Alkmaar

voor Alkmaar en regio

Inwoner Heiloo wint 10.000 euro

Euro Money. euro cash background. Euro Money Banknotes

Een grote verrassing voor een inwoner van Heiloo. Hij heeft in de trekking van de VriendenLoterij 10.000 euro gewonnen. De winnaar, die liever anoniem blijft, vertelt blij: “Ik heb altijd al gedroomd dat ik 10.000 euro zou winnen en nu overkomt het me! Het voelt heel lekker en ik ga er zeker wat leuks mee doen.”

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 47 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.