Radio Alkmaar

voor Alkmaar en regio

Aart van Haren opent kaasmarkt

Op dinsdag 27 augustus om 19.00 uur luidt Aart van Haren, algemeen directeur Vomar, de bel van de Alkmaarse kaasmarkt. Hét teken dat de markt geheel volgens traditie kan beginnen. Hij doet dit op uitnodiging van het college van burgemeester en wethouders van Alkmaar. Wethouder Pieter Dijkman is gastheer.

Beste Onderneming van Noord-Holland Noord

Vomar vierde in 2018 haar 50-jarig bestaan. Eén van de grootste werkgevers van Alkmaar met het hoofdkantoor en distributiecentrum in de Boekelermeer en zo’n 66 supermarkten in Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Vomar groeit qua omzet en aantal vestigingen. In 2017 en 2018 was Vomar de sterkst groeiende supermarktketen van Nederland en won eind vorig jaar de ondernemingsprijs ‘Beste Onderneming van Noord-Holland Noord (NHN Business Award) in de categorie Groot Bedrijf.