Radio Alkmaar

voor Alkmaar en regio

Win kaarten voor Microclub in Podium Victorie!

Wij mogen 3×2 vrijkaarten weggeven van De Microclub! 13 september ga jij helemaal los op de lekkerste funky en opzwepende housemuziek! Wil jij kaarten winnen? Tag je feestbeestbuddy op onze Facebookpagina bij het bericht en vertel ons waarom jij de kaarten wil winnen! Woensdag verloten wij de kaarten onder de winnaars! Succes!!!

Info:
Na een succesvolle eerste editie is De Microclub op 13 september weer terug in Alkmaar voor een volle avond dansen (20.00u – 00.30u) voor 23+ op de beste funky- en opzwepende housemuziek.

De Microclub is opgericht om iedereen van 23+ een plek te bieden waar in het weekend al op tijd gedanst kan worden. Oprichter Melvin Bruhn legt uit waar het idee vandaan komt: ‘Ik kwam steeds vaker in de situatie waarbij ik met vrienden op vrijdagavond na een etentje door de stad liep en we elkaar aankeken met een blik van ‘wat nu’? In de meeste steden kan je rond 20.00u prima ergens gaan eten, de kroeg in duiken of naar een concert / film gaan, maar dansen zit er niet in. Dan is het toch wachten tot middernacht of later. Zeker eind twintigers, dertigers en veertigers hebben vaak geen zin meer om tot zo laat te wachten. Toen besefte ik me hoe geweldig het zou zijn als er een clubavond is die vroeg begint en een beetje bijtijds eindigt, zodat je ook nog wat aan de rest van je weekend hebt’.