Radio Alkmaar

voor Alkmaar en regio

Vrijwilligers uit omgeving Alkmaar gezocht voor openbare orde training politie

Op 29 oktober is er weer een grootschalig openbare orde training. Mensen die woonachtig zijn in het werkgebied, Alkmaar, Heiloo, Bergen en Castricum, hebben voorrang.

In mei 2018 is er door de politie een drietal grootschalige openbare orde oefeningen gedaan. Hierbij is samengewerkt met de Bereden Politie Nederland, Stadstoezicht, beveiligers en hondengeleiders. De oefeningen waren zo realistisch mogelijk neergezet.

De politie is op zoek naar een gemêleerd gezelschap die als tegenstand wil functioneren tijdens een openbare orde training in Alkmaar. Deelnemers moeten tussen de 18 en 50 jaar oud zijn en tegen een stootje kunnen. De training duurt van 13.00 tot ongeveer 18.00 uur.

Aanmelden kan via HIT_training@politie.nl voorzien van jouw volledige persoonsgegevens (naam, achternaam, geboortedatum, adres en telefoonnummer).