Radio Alkmaar

voor Alkmaar en regio

Gedeputeerde Van der Hoek opent Alkmaarse kaasmarkt

Op vrijdag 13 september om 10.00 uur luidt gedeputeerde Jack van der Hoek, de bel van de Alkmaarse kaasmarkt. Hét teken dat de markt geheel volgens traditie kan beginnen. Hij doet dit op uitnodiging van het college van burgemeester en wethouders van Alkmaar. Voorafgaand aan het bezoek aan de kaasmarkt wordt de heer Van der Hoek in het stadhuis ontvangen door wethouder Paul Verbruggen.

Gedeputeerde Van der Hoek

Jack van der Hoek is sinds 2016 gedeputeerde van de provincie Noord-Holland. Momenteel is hij verantwoordelijk voor de portefeuilles Economie, inclusief onderwijs en arbeidsmarkt, Landbouw en visserij, Dierenwelzijn, Bestuur, Europa, Recreatie en toerisme. Daarvoor was hij wethouder en loco-burgemeester in de gemeenten Haarlem en Uitgeest en heeft hij gewerkt bij de gemeente Purmerend, het Amsterdams Historisch Museum en de Nederlandse Veiligheidsdienst.