Radio Alkmaar

voor Alkmaar en regio

!!OPEN HUIS VAN 29 SEPTEMBER AFGELAST EN VERSCHOVEN NAAR 27 OKTOBER!!

Ingezonden bericht

!! OPEN HUIS VAN 29 SEPTEMBER AFGELAST EN VERSCHOVEN NAAR 27 OKTOBER!!


Helaas heeft een aantal katten sinds een paar dagen niesziekte. De kamers waarin deze patiëntjes wonen hebben nu de status van quarantaine. Dat houdt in dat er in die ruimtes geen bezoekers mogen komen. Omdat het drie kamers betreft en wij het jammer vinden dat u de katten die daar wonen niet zou kunnen ontmoeten, hebben wij besloten Open Huis te verschuiven naar zondag 27 oktober. Wij hopen op uw begrip voor deze beslissing, die is genomen in het belang van de katten.

Gelukkig kunnen wij u op 27 oktober hetzelfde programma bieden: als gast hebben wij de Dierenpolitie Noord-Holland Noord uitgenodigd. Zij vertellen wat zij doen in het belang van dierenwelzijn. Voor vragen over kattengedrag kunt u terecht bij kattengedragstherapeute Sabine de Breij van Troublecat. En Susanne Waterkott van kattentrimsalon Felis staat paraat om u alles te vertellen over het onderhouden van de vacht van de kat. Voor kinderen hebben wij iemand gevonden die komt schminken.

WIJ HOPEN DAT U DIT BERICHT MET ZOVEEL MOGELIJK BELANGSTELLENDEN DEELT, ZODAT NIEMAND AANSTAANDE ZONDAG VOOR NIETS VOOR ONZE DEUR STAAT.