Radio Alkmaar

voor Alkmaar en regio

Restaurant Heinde & Ver is open!

Vanaf donderdag 26 september gaat Heinde & Ver Alkmaar open! Op één van de mooiste locaties in Alkmaar, aan de Noorderkade met uitzicht op het kanaal, mogen wij onze restaurantdeuren openen. Yaël Kuijk is de trotse eigenaresse en kijkt ernaar uit om Alkmaarders de gerechtjes van Heinde & Ver te laten proeven! Yaël: “Met het hele team hebben we Heinde & Ver opgebouwd. Het was even schrikken toen afgelopen donderdag opeens een vrachtwagen in de pui reed, maar daar zie je gelukkig helemaal niets meer van. Nu zijn wij helemaal klaar om gasten te verwelkomen!” Heinde & Ver is een restaurantformule en is op 5 andere locaties gevestigid.  

Bij Heinde & Ver kan je grenzeloos genieten van alle gerechtjes én dranken voor een vaste prijs. Van maandag tot en met donderdag voor maar €34,50 en in het weekend voor €39,50. De menuprijs voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar oud is €19,50. Grenzeloos genieten in een sfeervolle, ongedwongen en hartelijke omgeving. Een echt gezellig avondje uit!

Proeven wat je wilt …

Op de  menukaart staan 60 kleine gerechtjes van heinde en ver, van Oosters tot oer-Hollands. De gerechtjes worden per twee stuks besteld, per persoon. Zodra de gerechtjes op zijn, mogen opnieuw gerechtjes besteld worden en meerdere malen desserts bestellen kan. Ook dranken, zoals fris, bier, wijn, koffie en thee zijn inbegrepen bij de prijs. Speciale dranken zijn beschikbaar tegen een kleine meerprijs.

… zonder op de klok te kijken!

Bij Heinde & Ver kun je de hele avond genieten van gerechtjes en drankjes, zonder op de tijd te hoeven letten. De prijs staat vast en de tafel is alleen voor jouw gezelschap gereserveerd, dus je kunt eindeloos blijven bestellen. Bij Heinde & Ver wordt geen tijdslimiet gegeven. Dus echt grenzeloos genieten!

Meer weten, reserveren of even komen kijken?

Op www.heindever.nl staat meer informatie over Heinde & Ver en kunt u ook reserveren. Via alkmaar@hiendever.nl of 072-7440193 kunt u in contact komen met ons. Als u in de buurt bent en even binnen wit kijken, dan bent u natuurlijk van harte welkom! Het adres is Noorderkade 146.