Radio Alkmaar

voor Alkmaar en regio

Winnaars EK Shop & Win-actie openen kaasmarkt

Op vrijdag 27 september om 10.00 uur luiden de winnaars van de EK Shop & Win-actie, de bel van de Alkmaarse kaasmarkt. Hét teken dat de markt geheel volgens traditie kan beginnen. Zij doen dit op uitnodiging van het college van burgemeester en wethouders van Alkmaar. Zij ontvangen de winnaars en gezinnen voorafgaand op het Stadhuis. 

EK Shop&Win-actie

De wedstrijden van het EK Wielrennen gingen woensdag 7 augustus van start. Een wedstrijd voor bezoekers en winkelend publiek startte al op zondag 4 augustus, namelijk de Alkmaar Shopping Shop & Win-actie. Opdracht voor het winkelend publiek was: Koers naar de binnenstad en zoek de vlaggen van de 50 aangesloten wielerbonden bij de UEC (Europese Wielerunie) in de etalages van de Alkmaarse winkeliers. De vlaggen stonden afgedrukt op displays en bij iedere vlag stond een letter of een cijfer. Deelnemers moesten de slagzin compleet maken. Van de vele prijzen kon men ook een rondleiding over de kaasmarkt voor het hele gezin winnen.