Radio Alkmaar

voor Alkmaar en regio

17 november Culinaire biertour Alkmaar

Op een dag, 6 verschillende bieren drinken, samen met 6 verschillende culinaire gerechtjes eten? Tijdens de Culinaire Biertour Alkmaar (herfst) kan het! Op 17 november van 13.00 tot 17.00 uur is er voor de eerste keer dé Culinaire Biertour Alkmaar. Na het landelijke succes van de Amusetour Nederland, is er sinds 2018 ook de Culinaire Biertour. Tijdens de Culinaire Biertour gaat u op een dag langs 6 verschillende restaurants en/of grand cafés, bij iedere locatie krijgt u een uniek biertje en een verwant culinair gerecht. Na de tour is er een afterparty bij een van de 6 deelnemende locaties. De deelnemers in Alkmaar zijn zeer gastvrij en ook zeer toerist vriendelijk, mede daarom doen ze maar wat graag mee aan de Culinaire Biertour. De deelnemers zijn: Alkmaars Koffiehuis (Alkmaars Proeflokaal)
Proeflokaal de Boom
Proeflokaal De Kleine Deugniet
De Vrolijke Pater
Nola Social
De Waag Alkmaar Meer info lees je hier