Radio Alkmaar

voor Alkmaar en regio

Workshop: Een goed slaappatroon ontwikkelen 2019

ommige kinderen vallen in een diepe en lange slaap zodra hun hoofd het kussen raakt, maar bij anderen levert het naar bed gaan elke avond problemen op. Problemen met slapen kunnen een uitputtingsslag zijn voor het hele gezin. Een paar kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken, zodat het hele gezin beter zal slapen. Tijdens de workshop ‘Een goed slaappatroon ontwikkelen’ krijgen ouders/opvoeders tips hoe hun kind stap voor stap een goed slaappatroon kan ontwikkelen en hoe zij om kunnen gaan met slaapproblemen.

De workshop vindt in 2019 meerdere keren plaats.

Voor meer informatie en om je aan te melden klik je HIER

Doelgroep

Ouders/verzorgers van kinderen 0-12 jaar

Kosten

geen

Telefoonnummer

088-0100557

E-mailadres

cursusbureau@ggdhollandsnoorden.nl

Centrum voor Jeugd en Gezin Alkmaar Oost

Merwedestraat 4 1823 VK Alkmaar

Datum & tijd

22 november 2019 om 09:00 until 11:00