Radio Alkmaar

voor Alkmaar en regio

Schutterswei Alkmaar verandert in ‘Hotels by Sheetz’

Vanaf april 2020 is het allemaal mogelijk. Slapen in oude gevangenis Schutterswei. De naam verandert naar ‘Hotels by Sheetz’ en wordt de nieuwe exploitant van het hotel in Alkmaar. Het hotel beschikt over maar liefst 102 luxe kamers, suites, diverse bar-restaurants, terrassen, diverse ruime vergaderzalen en een expositie-/feestruimte tot 375 gasten.

Het hotel is volgend jaar te boeken voor, feesten, bruiloften, bedrijfspresentaties en vergaderingen. De sfeer van dit prachtige hotel is volgens Sheetz een zeer moderne en luxe internationale ambiance, maar dan wel laagdrempelig door gebruik van sfeervolle, warme en ‘voel-je-thuis’ inrichting.

Sheetz heeft al een hotel in een gevangenis in Almelo sinds 2018. Sinds 2018 zijn ze namelijk eigenaar van het huis van bewaring in Almelo. Naar verwachting levert het hotel in Alkmaar 65 nieuwe arbeidsplaatsen op. Een definitieve naam heeft het Alkmaarse hotel nog niet.