De Online zender voor Alkmaar en regio!
De Online zender voor Alkmaar en regio!

Afhaalservice van start bij bibliotheek Kennemerwaard

Door de maatregelen rond het coronavirus zijn alle bibliotheken tijdelijk weer gesloten. Met de
Afhaalservice voor reserveringen is het toch mogelijk boeken te lenen.

Dit betekent dat je online boeken kan reserveren en afhalen bij je eigen bibliotheek. De Afhaalservice is voor alle leden beschikbaar. De openingstijden van de Afhaalservice en de spelregels vind je op www.bknw.nl/afhaalservice.Via de online catalogus of de bibliotheek Wise app kun je materialen reserveren en hierbij aangeven in welke vestiging je deze reservering wilt ophalen.

Als het gereserveerde materiaal voor je klaar staat krijg je per email een afhaalbericht. Na ontvangst van het afhaalbericht kan je de reservering ophalen in de door jou aangegeven bibliotheek. Niet alle vestigingen zijn alle dagen geopend voor de Afhaalservice. Kijk voor actuele openingstijden van jouw vestiging op ww.bknw.nl. Wil je graag gebruik maken van deze service maar ben je nog geen lid? Geen probleem. Je kunt ook online lid worden.

Vragen? Neem dan contact op met de klantenservice via klantenservice@bibliotheekkennemerwaard.nl of bel 072 515 66 44. De klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur.

Bron: Bibliotheekkennermerwaard.nl