De Online zender voor Alkmaar en regio!
De Online zender voor Alkmaar en regio!

Granada haalt Spaanse mercado naar Alkmaar

Granada Food and Wine verlegt zijn grenzen en verkent een nieuwe markt. Sinds 16 oktober zijn wij een nieuw concept gestart binnen de muren van ons restaurant: Mercado Central de Granada.

Voor wie denkt: Mercado Central, dat heb ik eerder gehoord, dat klopt! Het is de naam voor de centrale markt in Spanje. Dit soort overdekte markten vind je o.a. in Barcelona en Valencia. Wat wij in de centrale markt van Granada gaan verkopen zijn producten zoals: Spaanse delicatessen en Spaanse bieren en wijnen.

Er zullen houdbare producten te krijgen zijn, denk aan: conserven, pepertjes en olijven. Maar ook verse producten uit eigen keuken, zoals onze overheerlijke aioli en onze beroemde boterkoek. Altijd al een paellapan willen hebben of een lavasteen om op te grillen? Ook dat vind je in ons assortiment. De artikelen zijn uniek en niet te koop in reguliere winkels.

Buiten dat alles los te verkrijgen is is er ook de mogelijkheid om voor een samengesteld bierpakket te gaan of voor een ‘geniet-pakket‘ met van alles en nog wat. Super handig voor degene die niet kunnen kiezen of simpelweg voordeliger uit willen zijn.

Genoeg reden om hier dus even naar binnen te lopen en je zintuigen te laten prikkelen door de kleuren, geuren en smaken van Spanje.

Tapas voor thuis
Granada is naast deze nieuwe uitbreiding ook nog steeds dé plek in Alkmaar waar je moet zijn voor heerlijke tapas. Sinds het voorjaar verzorgen wij ook zorgvuldig samengestelde tapasboxen, zelfs voor kinderen is er een kidsbox te bestellen.

Granada is geopend van woensdag t/m zondag tussen 12.00 en 18.00 uur.

Tapasboxen kun je telefonisch bestellen of via het bestelformulier op de website.

072 512 81 15
granadafoodwine.nl