De Online zender voor Alkmaar en regio!
De Online zender voor Alkmaar en regio!

Kom naar de gratis online workshop: de wondere wereld van afval

Stadswerk072 organiseert gratis interactieve workshops over de wondere wereld van afval. Na 3 succesvolle workshops op locatie is het op woensdag 25 november tijd voor een online sessie via het platform Zoom. Doe je mee?

Op reis in de wondere wereld van afval
Nanda van den Ham van El Kombi en Marije van der Stelt van Hart op Groen nemen de deelnemers mee op reis in de wondere wereld van afval. Beide dames hebben zich de afgelopen jaren helemaal in dit thema gestort. Zij delen hun kennis en ervaring vanuit hun passie voor een duurzamere manier van leven. Afval sorteren en recyclen, afval verminderen en afval zo verwerken dat het een grondstof is voor iets nieuws, het zijn van die complexe thema’s, waar vaak nog veel vragen aan kleven. 

Hoe zit het met je eigen afval? Hoe wordt het verwerkt en hoe kun je bijdragen aan een goede verwerking en aan het verminderen van je afval? Op een interactieve manier krijg je antwoord op deze vragen.

Deelnemen aan de online workshop
De workshop is op woensdagavond 25 november vanaf 19.30 uur tot 21.00 uur. Deelname aan de workshop is gratis. Er is ruimte voor 30 deelnemers. Als je wilt deelnemen aan de online workshop, doorloop je de volgende stappen: 

  1. Wil je deelnemen aan de online workshop? Meld je dan aan door een mail te sturen naar schoonalkmaar@stadswerk072.nl 
  2. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je uiterlijk woensdag 25 november 12:00 uur de link en een instructie waarmee je kan deelnemen aan de online workshop. 
  3. Zorg dat je woensdag 25 november tussen 19.15 uur en 19.30 uur inlogt voor deze informatieve en interactieve workshop.