De Online zender voor Alkmaar en regio!
De Online zender voor Alkmaar en regio!

Light Festival strijkt neer in Alkmaars Victoriepark. Kaarten zijn al uitverkocht

Alkmaar is een gloednieuw festival rijker. Op 2 en 3 oktober word je getrakteerd op vette videokunst, verwonderende lichtobjecten, klassieke muziek en live performances tijdens Alkmaar Light Festival. Uiteraard coronaproof. Een buitengewone wandelroute leid je langs de mooiste gracht van Alkmaar en via de Kooltuin naar het Victoriepark.

Het historische karakter van de binnenstad wordt benadrukt met schitterende lichtkunst, aria’s vanaf het water en live klassieke solo’s vanaf balkons. Aangekomen in het Victoriepark waan je je in een nieuwe wereld waar je welkom wordt geheten door het Lichtvolk, een nieuwe performance en lichtkunstwerk ineen. In het park wordt je verrast met nog meer lichtkunst, zoals een bijzonder en groots Chinees lichtkunstwerk van GLOW Eindhoven – de lichthoofdstad van Nederland. Ook komt het IJkgebouw tot leven met speciale videomapping. Het belooft een bijzondere beleving van een stukje Alkmaar te worden!

Het Light Festival is inmiddels uitverkocht. Online verkocht het organiserende Karavaan alle 1500 beschikbare kaarten al.