De Online zender voor Alkmaar en regio!
De Online zender voor Alkmaar en regio!

Ook morgen rijdt NS Sprinters en meer Intercity’s

Vandaag en morgen hebben de storingen door het winterweer nog veel invloed op onze dienstverlening. Er rijden vooral Sprinters en op een aantal trajecten ook Intercity’s. Het is helaas niet altijd zeker welke treinen wel of niet kunnen rijden, het kan zijn dat dit pas kort voor vertrektijd bekend wordt. Reis alleen als het noodzakelijk is. Je reisadvies voor morgen kan in de loop van de avond opgevraagd worden. Check de reisplanner nogmaals kort voor vertrek.

NS en ProRail bereiden in verband met de strenge vorst voor donderdag 11 februari een aangepaste dienstregeling voor met Sprinters en op een aantal trajecten ook Intercity’s.  

Door wisselstoringen van de afgelopen dagen konden de treinen de opstelterreinen niet verlaten waardoor treinen niet op de juiste plek konden worden gebracht voor onderhoudswerkzaamheden. Er wordt continu gewerkt aan herstel van het spoor en treinen met extra ploegen. Ook staan vandaag en morgen de monteurs en hulplocomotieven weer klaar om storingen zo snel mogelijk te verhelpen en een betrouwbare dienstregeling te bieden.  

In de loop van de avond is de NS-reisplanner bijgewerkt. Check kort voor vertrek je reisadvies en houd rekening met een langere reisduur en extra overstappen. 

Raadpleeg de site van andere OV-bedrijven om te zien of er aanpassingen zijn in hun dienstregeling. 
Reis je naar het buitenland? Ga ook dan eerder op reis en plan extra tijd in voor een eventuele overstap.