De Online zender voor Alkmaar en regio!
De Online zender voor Alkmaar en regio!

Posteractie Alkmaar voor vrijwilligers

Elk jaar bedanken wij rond 7 december, de Nationale Dag van de Vrijwilliger, alle vrijwilligers voor hun fantastische inzet. Helaas kunnen we dit jaar door alle coronamaatregelen geen evenementen en feestelijke bijeenkomsten organiseren ter waardering van de vrijwilligers. Maar niks doen is natuurlijk geen optie.

Daarom waren we vorige maand al heel druk bezig in de gemeenten Bergen en Langedijk met een aangepaste versie van de waarderingsweek ‘Vrijwilligers Bedankt’. Zo kregen de vrijwilligers daar toch een welverdiend dank je wel.

In Alkmaar dit jaar geen feestelijke gezamenlijke huldiging van de jaarlijkse onderscheidingen aan de Helden van Alkmaar, maar daar gaan we op 7 december met de medailles bij alle Helden persoonlijk langs. Natuurlijk willen we ook alle andere vrijwilligers in Alkmaar laten weten dat hun inzet gewaardeerd wordt. Daarom zijn we een hele gave posteractie gestart.

We hopen dat iedereen, die het Alkmaars Nieuwsblad ontvangt, de poster die deze week in het hart van de krant zit voor het raam gaat hangen. En dat heel veel mensen via social media de komende week laten weten voor wie ze de poster speciaal ophangen. Zo geven we met z’n allen de vrijwilligers in Alkmaar een staande ovatie. Doen jullie ook mee?

Lees meer over de posteractie en de actie op social media in de berichten hieronder.