De Online zender voor Alkmaar en regio!
De Online zender voor Alkmaar en regio!

Twee weken lang gratis activiteiten op Outdoorpark Alkmaar

Alkmaar Sport organiseert van maandag 4 januari 2021 tot vrijdag 15 januari 2021 Sport & Spel op Outdoorpark Alkmaar. Kinderen van 8 t/m 12 jaar kunnen zich twee weken lang uitleven op de robuuste obstakels en tijdens de vele activiteiten op het overzichtelijke Outdoorpark. Sport & Spel begint om 15.00 uur en eindigt om 16.30 uur. Deelname is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ouders mogen door de coronamaatregelen het park niet betreden. Daarnaast organiseert Outdoorpark twee weken lang een online actie waarbij mooie prijzen te verdienen zijn.

Uitrazen op het Outdoorpark

Door het coronavirus zitten de kinderen noodgedwongen thuis om te studeren. Wat is het dan fijn als ze ’s middags even lekker uit kunnen razen tijdens de Sport & Spel activiteiten op het Outdoorpark. Twee weken lang doen we van maandag tot en met vrijdag (15.00 – 16.30 uur) een andere activiteit, maar welke dat zijn, blijft nog even een verassing. Vooraf aanmelden is verplicht! De kinderen worden voor bij de poort opgehaald, want de ouders kunnen door de coronamaatregelen het park niet betreden.

Doe mee met de online activiteiten

Van maandag 21 december 2020 tot zondag 3 januari heeft Outdoorpark Alkmaar een online actie georganiseerd. Er wordt elke dag een opdracht geplaatst op de social media kanalen van Outdoorpark Alkmaar. Voer jij deze opdracht goed uit? Dan maak jij kans op een supergave Outdoorpark bandana!

Houd de social media pagina’s van Outdoorpark Alkmaar dus goed in de gaten en vergeet natuurlijk niet om te volgen.