De Online zender voor Alkmaar en regio!
De Online zender voor Alkmaar en regio!

Vrijstaat: een bijzondere Alkmaars Ontzet-belevenis bij Hal 25

Vier 8 oktober met ons mee in HAL25! Alle voordelen van Het Nieuwe Normaal ontdekken: dat is wat er gebeurt als je op 8 oktober de VRIJSTAAT van HAL 25 betreedt. Terwijl veel evenementen tijdens Alkmaars Ontzet niet door kunnen gaan of alleen digitaal georganiseerd worden, heeft HAL 25 een bijzonder alternatief bedacht. Een positief en geheel coronaproof evenement waarin de vrijheid wordt gevierd in de ‘Vrijstaat’. Een nieuwe manier van Alkmaars Ontzet vieren met een programma vol belevenissen en bijzondere optredens.

Het publiek wordt door jonge acteurs meegevoerd door de grote ruimte van HAL 25 en kan genieten van eten, drinken, live performance en muziek. Het hele evenement wordt geheel coronaproof georganiseerd, met Het Nieuwe Normaal als positief uitgangspunt.

Live optredens in ronddraaiend theater

Na een zomer zonder festivals kunnen bezoekers op 8 oktober in HAL 25 weer genieten van live optredens. In een speciaal ronddraaiend en coronaproof theater speelt het Gipsy Jazz Folk trio van Benjamin de Boer. Danser en choreografe Marlieke Burghouts maakt een speciale choreografie die ze tijdens het evenement opvoert en de mannen van Knipog zetten een aanstekelijke elektro-performance neer.

Het hele evenement duurt van 17.00 tot 20.30 uur. De kaartverkoop is reeds gestart via de ticketshop van HAL25.  Let op: je koopt een kaartje voor een vast tijdsslot. Op die tijd word je persoonlijk ontvangen en begint jouw tour door Vrijstaat. De belevenis duurt ongeveer een uur. Een uur waarin je mag meemaken hoe leuk het Nieuwe Normaal gewoon kan zijn!

Kinderen zijn ook welkom in Vrijstaat.

Vrijstaat is opgezet door artistiek leider Tamara Roos en theatermaker Lisa Templon.

Praktische informatie
Datum: 8 oktober (Alkmaars Ontzet)
17.00 – 20.30 uur
Tickets: 8 euro, via de ticketshop